Skip to main content

Cégünkről

telephelyCégünket 1983-ban alapítottuk társammal, az induló létszám 3 fő volt. Eleinte belső gázvezetékeket, gravitációs alsó-felső elosztású fűtésrendszereket, belső vízszereléseket készítettünk Baja és 40km-es vonzáskörzetében. Később külső gázvezetékeket, valamint közületi hálózatokat, rendszereket szereltünk, modernizáltunk.

Mára elmondhatjuk, hogy Magyarország szinte minden megyéjében letettük a névjegyünket és számos ipari méretű komplett épületgépészeti rendszert készítettünk, melyeket referenciáinkban tekinthetnek meg. Természetesen megtartottuk a lakossági megrendeléseket a hagyományos feladatoktól, az egyedi megoldásokig. Ezt létszámunk növekedése tette lehetővé.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre, a szakmai továbbképzésre, az új technológiáknak és ezek alkalmazásának elkötelezett hívei vagyunk . Ha lehetőség van rá, már a tervezésnél igyekszünk segíteni, hogy a lehető legjobb megoldások születhessenek meg, a legkorszerűbb anyagokból és technológiákból megrendelőink megelégedésére.